גלינה בוגרת תואר ראשון של החוג למדעי התזונה באוניברסיטה העברית מאז שנת 2005. עבדה במגוון מסגרות, ביניהן ביה"ח אסה"ר במחלקות פנימית וכירורגית, והתמחתה בטיפול תזונתי במחלות מעיים כמו קרוהן, קוליטיס, המעי הרגיז ועוד. במהלך עבודתה בבי"הח נתנה המלצות לחזרה לתזונה בריאה לאחר ניתוחים. לאחר ההכשרה בקורס גסטרו של עמותת עתיד, בניצוחה של עדי זוסמן, גלינה צברה ניסיון והפכה למומחית בתחום תזונה לבעיות מעיים ודרכי העיכול, בגישות תזונה שונות. כדי לעזור יותר טוב למטופלים, גלינה משלבת בעבודתה גישות אימוניות ומוטבציוניות כמו NLP, שיטת העבודה עפ"י ביירון קייטי ועוד.