תפריט

דרך נפלאה להוסיף ממרח בריא וקל לעיכול, טבעי לחלוטין, עשיר בברזל, חלבון צמחי, אשלגן ואבץ.

בתיאבון ולבריאות!

 

רכיבים ל-12 מנות:

´2 כוסות עדשים אדומים – להשרות 8-12 שעות (שלב חיוני לבעלי מעי רגיש!)
´2 כפות טחינה גולמית איכותית (אפשר מלאה, לא חובה)
´2-3 כפות מיץ מלימון טרי
´1שן שום, מלח אטלנטי לא מעובד
´כמון (מומלץ, מסייע להפגת גזים)

אופן ההכנה:

´עדשים – שטיפה, הרתחה, בישול במים שניים (חובה לבעלי מעי רגיש!)
´להחזיר את העדשים לסיר, להוסיף מים לכדי כיסוי ולבשל עד שהעדשים רכים ומתפוררים
´להוסיף טחינה, מיץ לימון ותבלינים
´לערבב היטב עד לקבלת עיסה אחידה, אם צריך – ניתן להעביר במטחנת מזון
´לחלק לקופסאות קטנות ולשמור במקפיא.
בתיאבון!